Për Ne
Për Ne

Auto Salloni Ylli funksionon që nga viti 1997. 

Me një staf profesional dhe përgjegjës në punë, klientet e tanë janë çdo herë të kënaqur me produktet që oftojme ne.

Tek Auto Salloni Ylli ju do të gjeni vetura që ju përshtaten nevojave tuaja me kualitet dhe çmime mjaft të volitshme duke i ofruar ato me faktura të rregullta.

Përparësi e jona është se veturat tona vijnë kryesisht nga Gjermania dhe Zvicrra.

Ne gjindemi në magjistralen prishtinë - ferizaj 'çagllavic'. (për më shum info rreth adresës vizitoni faqen e kontaktit).