Veturat Tona

Te Zgjedhura individualisht dhe te sigurta me prejardhje,

Gjermania(D)-Zvicra(CH)

MODELI: audi
Marka:
VITI I PRODHIMIT: 2019
NDËRRUESI: Automatik
STATUSI
KILOMETRAZHA: 0
KARBURANTI: Diesel
ULESE: 0
DYER: 0
NGJYRA: ZEZ METALIK
PREJARDHJA:
ÇMIMI: